luni, 28 mai 2018

Solo: A Star Wars Story

Solo ultimul film din această franciză celebră lansată de George Lucas în 1977 este un film care nu este din seria să-i spunem clasică, ci cea dintr-un şir de episoade complementare, dar care se ocupă de aceea şi epocă din primul film.


Aici este vorba de tinereţea lui Han Solo, pilotul lui  Millenial Falcon interpretat de tânărul pe atunci Harrison Ford, avea 35 de ani în 1977.



Interpretul acestui în acest film este tânărul actor american Alden Ehrenreich. Acesta vrea să devină pilot de navă spaţială şi o iubeşte pe frumoasa Qi'ra (tînăra actriţă englezoaică Emili Clarke). Viaţa îi desparte şi se reîntâlnesc după multe aventuri, ea fiind secretara unui mare interlop Dryden Vos (Paul Beatanny) pentru care Solo şi căpitanul  Tobias Beckett (Woody Harelson) vor trebui să aducă de pe o planetă minieră un super combustibil. Ei sunt însoţiţi în această aventură de  lando Calrissian (Donald Glover) stăpânul celebrei navei Millenial Falcon, iubita lui Val (Tandy Newton) şi copillotul lui Solo, faimosul Chewbacca!



Totul arată ca un joc al trădărilor. Beckett îl trădează pe Han, Qi'ra are propria ei agendă şi îl moşteneşte pe banditul Vos.

Finalul este că Han câştigă la cărţi nava Millenial Falcon şi devine un contrabandist pe seama lui împreună cu Chewbacca.


Este un fel de poveste cu cowboy din Far West transpusă într-un viitor îndepărtat unde mentalităţile sunt la fel ca azi.


Ce nu mi-a plăcut la vizionarea acestui film a fost pelicula de calitate proastă la Mallul Trivale.

Un comentariu:

  1. Ceva pentru ca va invidiez este acest entuziasm pe care-l aveti pentru carti de acest gen...Eu le-am considerat intotdeauna pentru 'baieti'...Poate ca ar trebui sa ma apuc si eu sa citesc astfel de povesti, ca, cine stie, face bine la ten:)...
    Dar asist de o vreme la scrierile dumneavoastra de pe blog si ma bucur pentru micile evenimente pe care le consemnati, ceea ce-mi da o senzatie de actualitate romaneasca si de adaptare la viata pe care ma pregatesc si eu s-o am, desigur, fiecare dupa cum si-a construit sistemul de idei si preferinte, dar viata pe care o duceti ma inspira si pe mine si n-am sa uit sa va imit in anumite privinte. Toata viata am observat oamenii inteligenti si am cautat sa invat de la ei. M-a ajutat sa ma slefuiesc sau macar sa stiu unde ma situez...Nu stiu daca cineva m-a imitat pe mine vreodata,:0)...

    RăspundețiȘtergere