marți, 29 august 2023

Who Is Erin Carter?
















Who Is Erin Carter este un nou serial de acțiune de pe Netflix.

Serialul are în centrul acțiunii pe Erin Carter, profesoară suplinitoare la o școală internațională din Barcelona. De fapt primele secvențe ne-o arată pe Erin Carter cum părăsește pe furiș Anglia și apoi ne-o prezintă în această ipostază în Barcelona. Harper, fetița ei între timp a crescut fiind o puștoaică de cel puțin 10 ani. Rolul lui Erin Carter este interpretată de actrița Evin Ahmad, actriță suedeză de origine kurdă pe care am văzut-o în Snabba Cash. Ceea ce m-a intrigat foarte tare este engleza perfectă pe care o rostește.

Cine este de fapt Erin Carter? Este o fostă agentă sub acoperire care a scăpat dintr-un jaf nereușit în care mama lui Harper, Lena Campbell moare în schimbul de focuri și pleacă cu Harper  la Barcelona.

Erin duce o viață liniștită alături de soțul Jordi, asistent medical. Până când la un supermarket are loc un jaf și Erin îl neutralizează pe un bandit mascat pe care scoțându-i masca îl recunoaște. Și apoi se luptă și o neutralizează și pe partenera de jaf care era implicată în jafurile din Anglia, Margot Muler (Ana Ularu, nu puteau lipsi actori români!). 

În același timp Emilio, prietenul polițist al lui Jordi a implică în chestii periculoase cu trafic de droguri. Și așa Erin își arată calitățile de superbătăușă.

Serialul în 7 episoade este extrem de tensionat, sunt peisaje din zone rezidențiale, centrul Barcelonei nu apare în serial. Se vorbește în engleză mai puțin în spaniolă, sau catalană!

Una peste alta un serial foarte reușit!


Un comentariu: