joi, 1 iunie 2017

Tinere talente

În prima zi de vară la Filarmonica Piteşti s-au urcat pe scenă tinere talente laurate a unor concursuri şcolare muzicale.

În debutul concertului Jean Dumitraşcu a înmânat diplome celor care au făcut parte din juriile care au analizat interpretările tinerilor talente.

Orchestra condusă de tânărul dirijor Alexandru Ilie a deschis concertul cu Uvertura la opera Nunta lui Figaro  de Mozart.

A urmat apoi tânărul violonist Sorin Ciolac elev la Dinu Lipatti Bucureşti care a interpretat partea a II-a din Rondo de Mozart.
Sorin Ciolacu
A urmat Ioana-Victoria Nedelcu elevă la Marin Sorescu din Craiova care a interpretat la vioară partea I din Concert pentru vioară şi orchestră nr 3 Camille Saint Saens. Vioara tinerei violoniste a sunat foarte bine.
Ioana Victoria Nedelcu
A urmat apoi soprana Andreea Cristina Vlaicu elevă la Lipatti Piteşti interpretând aria Zerlinei din Don Giovanni de Mozart.
Andreea Cristina Vlaicu
Finalmente Sibylla Maya Albulescu-Năstase, eleva de clasa a II-a din Râmnicu Vâlcea a interpretat O mio babbino carro din Gianni Schicchi de Puccini.
Sibylla Maya Albulescu-Năstase
Apoi orchestra condusă de Alexandru Ilie a interpretat Simfonia nr 8 în mi minor Neterminata - de Franz Schubert.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu