joi, 10 iulie 2014

Cu penaltiurile nu ajungi în finală, Argentina - Olanda 0-0 (4-2)

Olanda va juca sâmbătă pentru bronzul Mondialelor împotriva Braziliei.

Meciul de aseară a fost un meci închis. După catastrofa Braziliei, atât Argentina cât şi Olanda au jucat prudent cu apărări betonate. A dominat totuşi Argentina cu mai multe şuturi pe poartă şi cu ocazii scoase de apărătorii olandezi.

Robben a fost inexistent în prima repriză, nu a mai făcut şarjele lui binecunoscute. Oamenii meciului au fost Mascherano şi Vlaar, adică stâlpii apărărilor. Tactica olandeză arăta clar că vor să meargă iar la loteria penaltiurilor. 

Nu le-a mai mers! Krull nu a apărat, ci portarul titular la Olandei Cillesen. 
Romero a apărat, sau olandezii au ratat de două ori.

Cu tactica asta Argentina n-are şanse în finală, trebuie să atace mai mult, le-ar trebui şi Angel di Maria!
S-au întâlnit de două ori în finale, în 86 a învins Argentina, în 90 Germania a învins o Argentină rămasă fără Maradona. 


Nemţii sunt favoriţi!

5 comentarii:

  1. Ei nu ! O sa vezi. Cu Pinalti o sa ajungi in finala. Finala unui partid istoric. m

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi Joe, vor sa te aduca iar la politica, sa te enerveze ! Nu te lasa, la fotbal te pricepi mai bine, ai dreptate , Argentina va fi campioana mondiala !!??

    RăspundețiȘtergere
  3. ...spre deosebire de comentatorii de TV romani .
    ... Particip vizual din 1970 la Campionatele mondiale de fotbal,de pe timpul lui Pele, Garincha, Cruiff ,nu am pierdut nici un meci,cum as fi putut sa pierd ? La acest campionat totul a fost cu fundul in sus .Nivel scazut de fotbal, laudat de comentatorii nostri de fotbal, Costa Rica, Algeria, Nigeria , Elvetia tari ca otelul, Spania, Franta , Anglia ,Italia , Rusia disparute din primul tur sau aproape... Cand ,in anale lumii a mai disparut din priumul tur tari ca : Spania, Italia, Franta, Anglia , Rusia ???? Niciodata....
    ... Brazilia ? O gluma proasta ,bazata pe nazadraveniile fara valoare nativa ale lui Neymar ,cu driblinguri de clasa mica,,de fotbal pe nisip. Unde sunt precedesorii sai ? Cred ca isi rad in barba, le este rusine de acest excrement al fotbalului cu care sa pacalit chiar si Barcelona !!! Ce o zice : Pele, Ronaldo , Ronaldinio ? Celebri jucatori care la Campionatele de fotbal la care au participat au facut diferenta ,le-a crescut pretul de piata in timpul campionatului , ne-a incantat privirea ? Toata stradania brazilienilor de a ajunge in sferturi a fost pe limita ,pe prelungiri,pe 11 metri...cu Croatia pe penalty fals. Asta a ajuns Brazilia : o umbra a fotbalului mondiaL, pana-n intalnirea cu Germania sa vazut, cine a vrut sa vada, ca este ceva in neregula.. Nemtii iau capacit jenant ,imi era mila si rusine de ei ( mi-l amintesc pe Banel care a dat la portar inapoi cand era la Steaua si a venit celebrul jucator englez si l-a imbarbatat,iar nemtii nemilosiu,daca puteau le dadeau 12-0. Asa au luat toti nota zero inclusiv antrenorul lor.
    Azi noapte ,la a doua semifinala au trecut 90 min,apoi inca 30 si am incremenit,echipa care vrea sa ajunga in finala,echipa care vrea sa castige finala si sa devina campioana in 2014 nu a dat un sut la poarta...??? Cand sa mai vazut asa ceva dragi comentatori romani ,daca tot va e drag de " nivelul ridicat " al intalnirilor ? Sa nu se dea un sut serios pe poarta ? Trag concluzia clara ca la intalnirea Olandei cu Spania a fost o intamplare,,,pura intamplare. Asteptam intalnirea de gradul zero de duminica,sper sa vedem suturi pe poarta sa nu-mi para rau ca nu a fost la acest campionat de fotbal si ...Romania. Cam asta-i si nivelul nostru,ca la multe echipe de elita de la acest campionat care au plecat jenant de urat. Nu ne-am fi facut de rusine mai ca...Brazilia . Va salut !
    dore

    Publicat de autorul blogului pentru că este un comentariu pertinent!
    Dorule eu văd mondialele din 1966 din Anglia!

    RăspundețiȘtergere
  4. Georgel Mociorniţă11 iulie 2014 la 12:10

    Sa le luam pe rand. Chestia cu copacii plantati, nu este afacere, este pur si simplu pentru consum propriu! Iti da o mare satisfactie sa consume niste produse despre care stii sigur ca nu sunt poluate cu tot felul de chimicale!
    Ti-am citit comentariul despre meciul de pomnina Germania-Brazilia! Se vede ca nu ai pus in viata ta piciorul pe o minge de fotbal! Trebuia sa iti pornesti analiza de la afirmatiile presei de specialitate braziliene, care a spus, inainte de inceperea turneului final ca ESTE CEA MAI SLABA ECHIPA AVUTA VREODATA DE BRAZILIA!
    Si acum sa vedem daca este asa. Cum este posibil ca la nivel de nationala, fundasul sa plece dupa fenta? Asa ceva cred ca nu se intampla nici in liga III din campionatul romanesc! Germania a dat doar 2 goluri: cel de la 16 m si ultimul gol! Restul au fost goluri de antrenament cu o echipa proasta sau cu o aparare inexistenta! Ce ar fi facut " marele " Neymar, care cred ca este un mare fas, Barcelona cred ca plange si acum dupa bani! Marele Solari l-a tinut pe Fernandino in teren, desi s-au luat 3 goluri din cauza lui! S-a intamplat si la Steaua asa ceva cu Gheorghievschi, fundas bun, dar deposit total intr-un meci! Reghe l-a schimbat! Poti sa fii jucator foarte bun dar intr-un meci sa fii total deposit! Totusi este de admirat ca nemtii au invatat ceva di umilitoarea lectie Real Madrid!
    Prin comparative, ce s-ar fi intamplat daca Mascherano, de la argentinieni, ar fi plecat dupa fenta? Ar fi fost dezastru, poate mai mare decat la brazilieni! Argentina are o echipa foarte solida si eu nu m-as hazarda sa dau Germania castigatoare! Plus ca au in acest Messi un jucator de mare exceptie! Fenomenal, isi merita banii! Van Prrci, Robben, care au bagat spaima in apararile europene, unde au fost? Ai sesizat vreo masura aparte pentru neutralizarea lor? Sa asteptam finala!
    Un alt mare jucator, dar total diferit de Messi este Cristiano Ronaldo! Atlet perfect, bun dribleur, sut necrutator!
    Tare sunt curios la finala dar as merge pe Argentina, desi toata Brazilia va fi contra ei! Dar daca stau sa ma gandesc ca majoritatea nazistilor au fugit in Argentina, ce sa zic .......

    RăspundețiȘtergere