sâmbătă, 21 februarie 2015

Triumful răbdării

Simona Halep nu este probabil cea mai bună jucătoare de tenis din lume, în mod sigur este a treia şi de fapt este cea mai bună sportivă a României. Într-o ţară care se mândrea cu rezultatele sale în sport Simona face un figură aparte. Nu mai avem niciun rezultat notabil nici în sporturile de echipe, fotbalul, handbalul mai ales sunt o amintire.
Simona Halep are handicapul înălţimii cum s-a observat şi azi când a jucat finala din Dubai cu o cehoaică de aceeaşi înălţime ca Şarapova, Karolina Pliskova.
Dar chiar dacă nu este înaltă, Simona are talent cât carul şi o răbdare şi concentrare formidabilă.
Ne dorim să câştige şi un Mare Şlem, dar şi aşa Simona dovedeşte că este o mare sportivă. Citesc că există mulţi cârtitori care o contestă.
Nu au înţeles nimic! Simona nu poate domina adversarele decât prin inteligenţa tactică, pentru că fizic este dominată de competitoarele ei mai înalte.
Să ne bucurăm că avem o aşa de mare sportivă şi să-i urăm succes! 

Un comentariu:

  1. Halep nu este a Romaniei. Nu stiu ce contributie a avut Romania la succesul ei. Poate prin faptul ca nu a influentat-o prea mult pentru a deveni ceea ce unora le place sa numeasca " un roman adevarat ". Simona Halep este rezultatul muncii ei si a eforturilor parintilor ei.
    Succesul ii apartine in intregime. Ma bucur enorm atunci cand o vad luptand pana la capat sa castige.Cred ca succesul ei este important, dar mai important este modelul pe care il ofera romanilor.

    RăspundețiȘtergere