joi, 5 iunie 2014

Tenis sau fotomodele?

Genie Bouchard şi Maşa Şarapova în 2002 şi în 2014
Mă uit la semifinala dintre Maria Şarapova şi Eugenie Bouchard şi sunt fermecat!
Pe terne sunt două zeiţe, două femei extrem de frumoase. În sport nu prea contează cum arată o sportivă, este chiar invers proporţional cu calităţile sportive. Ei bine în tenis poţi vedea femei de o frumuseţe răpitoare. Astăzi după amiaza se întâlnesc aceste sportive care pot pot dezavantaja şi fotomodele care umblă pe catwalk. Când te uiţi la ele vezi nişte picioare care nu se mai sfârşesc! 

Interesant şi prevestitor este poza din 2002 a acestor fete, Maşa avea doar 15 ani, iar Genie doar 8.

Iată că peste ani sunt tenismene de top, sunt cele mai frumoase sportive ale momentului, Eugenie face prezentări de modă pentru casa Şarapovei.

Nu ştiu cine va câştiga, n-are importanţă,  dar în finala de la Roland Garros va fi o foarte bună tenismană, dar şi o superbă femeie!

6 comentarii:

  1. Surpriza: ma asteptam la un "misoginism" de la tine si am descoperit un estet! Raman la parerea ca tenisul feminin este si mai frumos cand este jucat de dive ... ehee, cugetari adanci! Mi-era frica de o finala intre favoritele mele, Bouchard-Halep, acum sper sa fie mai simplu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate e ca si in bancul ala cu doua fete are tata, una-i frumoasa , ailalta e la politehnica... Navratilova, Graf, Williams, marile campioane sunt urite... ca barbatii. Si d-aia au si mai mult timp sa se antreneze. Sper sa piarda sambata Sarapova, ca sa-mi confirme teoria !!! Hai Simona !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Toti barbatii urmaresc acest match de tenis, cu
    un interes pe deplin explicabil.

    RăspundețiȘtergere