sâmbătă, 21 iunie 2014

Franţa - Elveţia 5-2

















Nu despre rezultat vreau să vorbesc, ci despre echipa Eleveţiei!

Franţa, fostă putere colonială are destui africani în echipă, dar elveţienii?

Ei bine dacă te uiţi la elveţieni te-ai aştepta să vezi nemţi, francezi sau italieni, parcă ăştia sunt etnicii din cantoanele elveţiene? 

Dar dacă te uiţi la echipa lor de fotbal vezi că este o selecţionată iugoslavă, cu majoritate kosovară.

Francezii n-au învins Elveţia, ci Kosovo! 

3 comentarii:

  1. Sorry ! Francezii au venit si vin de mult cu echipa "inegrita "in procent de 90 % si zic ca noi avem tigani in tara...fara sa se uite la ai lor...parafrazand pe Djuvara care spunea ca in 50 ani de acum incolo daca nu se iau masuri o sa vezi in Europa din cand in cand cate un alb...Elvetienii ? Ai dreptate,ei nu au vana ca natie dar chiar nu credeam ca o sa aibe negrii la nationala ,,,,Jo,scorul a fost 6-2 nu cum ai zis tu,asta e...dm

    RăspundețiȘtergere
  2. Scorul a fost 5-2, dar cel mai important, cea mai bună veste e ca Suarez a eliminat Anglia, plină de ... Africani. Joe, tu trebuie sa te bucuri, Asta vine de la Liverpool !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai Vasilescu21 iunie 2014 la 12:55

      Suarez a spus ca are o satisfactie cu atat mai mare, cu cat a fost rau tratat in Anglia: suspendat mai multe meciuri pentru o remarca considerata rasista, apoi interdictie pentru alte meciuri nu mai siu de ce. A zis ca acele doua goluri au fost gestul lui de "iubire" fata de Anglia. A adaugat insa ca-i pare rau de colegul lui de la Liverpool, Gerard, la care tine, dar de gafa caruia nu avea cum sa nu profite.
      Inainte de meciul cu Costa Rica, Balotello a declarat ca e gata sa salveze Anglia, dar asteapta ca rasplata
      "a kiss from the queen". Oricum, englezii mai lucizi se cam asteptau la un rezultat prost, constienti ca de multi ani Anglia nu-si mai creste cum trebuie propriii jucatori. Revista Private Eye a publicat pe coperta,
      inainte de inceperea campionatului, o poza cu echipa Angliei coborand pe scara avionului la sosirea in Brazilia. Pilotul priveste pe geam spre membrii echipei si intreaba: sa tin motorul pornit?

      Ștergere