joi, 20 august 2020

The Fugitive - un serial cu episoade foarte scurte

Am văzut într-o perioadă de un film normal un serial în episoade foarte scurte de 8 minute. 

Am văzut într-o perioadă de un film normal un serial în episoade foarte scurte de 8 minute. 

Asta este chestiunea pentru care toți cei care au evaluat filmul pe imdb au dat note mici, enervați de ideea regizorului.

Serialul este alert și când acțiunea deveanea mai pasionantă serialul se oprea și urma celălalt episod. Asta l-a făcut neașteptat pentru cinefilii care l-au văzut.

Acțiunea se petrece la LA se produce un atac terorist la metrou. Personajul principal este Mike Ferro (Boyd Holbrrok).

Mike Ferro era un tânăr broker cu perspective care este implicat într-un accident auto în care el este învinovățit că ar fi condus mașina pe care o condusese de fapt fratele lui care murise în accident, împreună cu prieten lui.

Mike făcuse pușcărie 3 ani și este dat afară tocmai din jobul pe care-l avea.  Supraveghetorul lui de la pușcărie îi găsește un job de muncitor și-l conduce cu metroul spre noul loc de muncă. Exact când el iese din metrou și se pregătea să iasă în metrou se produce o explozie. 

Mike Ferro este depistat  pe camere de supraveghere și luat drept atentator și soția lui (Natalie Martinez) plecată la Chicago este arestată. Mikde este pus sub urmărire de șeful LAPD (Kiefer Sutherland) și subalternii lui care se comportă ca în filmele cu proști, polițiștii Keystone. În ajutorul poliției este și o tânără jurnalistă care și ea îl identifică pe Ferro ca atentator. 

Dar Mike Ferro fuge de poliție, este un fel de fugărit și finalmente îl identifică pe atentator, folosindu-și inteligența. El îi conduce pe polițiști la casa atentatorului și aceștia își dau seama de enorma eroare. 

Filmul este extrem de tensionat și alert și bine făcut și interpretat și puteți pierde o oră jumate să-l vedeți.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu