luni, 4 octombrie 2021

Braqueurs un serial thriller franțuzesc
















Căutând aseară ceva de vizionat am dat peste acest serial franțuzesc. Este un serial hard boiled produs de Netflix. Se apre că a existat și un film avându-l  ca protagonist pe același actor, Sami Bouajila. Este un actor distribuit în acest gen de film, un tip dur originar din Maghreb. Titlul este în românește ar fi Bandiții, dar cred că s-ar potrivi mai bine cu Haiducii! Pentru că ce fac acești bandiți este un gen de haiducie.

Banda lui Yanis Zeri - Mehdi (Sami Buouajila) dau un atac la o carieră pentru a captura niște lingouri de aur. Banda condusa de Mehdi este formată din alți doi albi și un negru, reguli de corectitudine politică și la tâlhari, hahaha!

Dar în loc să aibă o viață liniștită în vila ultramodernă din pădure, Mehdi are probleme. Shainez, fiica sorei lui, combinată cu iubita ei, Liana, o negresă fac pe prostituatele și jefuiesc pe un traficant de drogurile lui. Traficanții lui Saber, fiul lui Hassan, un mare caid și traficant marocan de droguri o capturează pe Shainez și cer drogurile ca să o răscumpere. Mehdi rezolvă cazul cu drogurile ajunse la o altă bandă de marginali. Saber este un traficant fără onoare și îl obligă pe Mehdi să captureze 300 de kile de cocaină de la Chris, lordul drogurilor din Anvers (citește cum se scrie!). Căci acțiunea se petrece prin Anvers și Bruxelles. 

Finalul este sângeros pentru reglarea de conturi între Mehdi și banda lui haiduci și traficanții lui Chris. Mehdi este rănit și adus de prietenul lui și de Liana la spital.

Liana atacă spitalul și îl eliberează pe Mehdi, probabil pentru o nouă serie?

Serialul de 6 episoade se urmărește cu sufletul la gură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu