vineri, 11 ianuarie 2019

The Kominsky Method - un serial despre bătrâneţe

De mult nu am mai văzut o comedie şi asta sub forma unui serial. Mi-a adus aminte de superbul Seinfeld.

The Komisnky Method este un serial făcut de Netflix cu actori celebri. În rolurile principale sunt doi actori de calibru. Michael Douglas şi Alan Arkin.
Şi ca orice serial de comedie care se respectă începe cu o înmormântare!

În serial sunt doi protagonişti Kominsky (Michael Douglas) care este un profesor de actorie şi care are un studio unde altundeva decât la Hollyood şi prietenul lui Norman Newlander (Alan Arkin), celebru
agent de actori. 
Kominsky are un studio unde pregăteşte viitori actori la Hollywood printre care este şi o studentă mai coaptă, Lisa (Nancy Travis) cu care Kominsky începe o relaţie. Când Lisa îl întreabă dacă a avut relaţii cu studentele, nu recunoaşte, cu toate că flashback-uri îl arată în poziţii sexuale. Este o trimitere amuzantă la #metoo!

Soţia lui Norman este pe moarte şi şi-a pregătit deja funeraliile. 
Acestea se petrec la sinagoga din Los Angeles unde maestrul de ceremonii este Jay Leno, şi invitate sunt Patti LaBelle este cea care a interpretat Vous le vous coucher avec moi şi Barbara Streisand. Kominsky îi atrage atenţia lui Norman că Streisand nu cântă la înmormântări aşa că fac rost de un transsexual care arată a Streisand.
La pomană Norman este asaltat de văduve dispuse precum Diane (Ann Margaret). La ceremonia de înmormântare apare şi fiica cuplului, o curvă beţivă şi drogată, care va fi finalmente internată la o clinică de recuperare. 

Filmul are ca subiect central mizeria bătrâneţii la bărbaţi. Şi ce poate fi mai mizerabil decât prostata. Norman spune că el se pişă Morse punct linie punct. Normal că şi Kominsky suferă de aceeaşi problemă şi-l consultă pe medicul lui Norman ( Danny DeVito) care îi dă vestea bună, n-are cancer la prostată, dar sunt nişte celule leneşe canceroase care nu-l vor omorî înainte ca alt eveniment să aibă loc!
Totuşi Kominsky este încă bărbat cum dovedeşte relaţia cu Lisa. 

Kominsky se trezeşte cu fiscul pe cap pentru că nu şi-a mai plătit impozitele şi-l salvează Norman, care este bogat şi îi dă cadou $300000 să-şi plătească datoria!!!

Filmul este amuzant, te distrezi şi te simţi bine! Aşa că aveţi ocazia să-l urmăriţi!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu