duminică, 16 iunie 2024

Brainstorm 2 la Teatrul Victoriei Pitești





 




































Acest spectacol Brainstorm 2 este realizat în cadrul proiectului „WOUNDED - contrastul dintre generații”, realizat de către Asociația Acting up în parteneriat cu Teatrul Masca și co-finanțat de AFCN.

Este o adaptare a Dianei  Mănăilă după un spectacol de Ned Glasier, Emily Lim și Company Three. 

 

Distribuție: 

Andrei Marius Barbu, Eduard Chimac, Vlad Lință, Lorena Luchian, David Mandache, Diana Mănăilă, Daria Pentelie, Yasmin Petroșanu, Vladimir Purdel, Jawad Shahbazimoghadam, Daniel Stănciucu, Enver Mamut.

Regia: George Lepădatu

Scenografia: Arh. Ana-Maria Mănăilă

Coregrafia și mișcarea scenică: Flavia Giurgiu

Muzica originală: Daniel Stănciucu

Pregătire muzicală: Lorena Luchian și Enver Mamut

Costume: Flavius Stîngaciu

Acest spectacol se adresează tinerilor de azi dar vremurile sunt la începutul anilor 90, când oamenii scăpaseră de comunism, nu mai era îmbrăcămintea cenușie, se poartă blugii, e vremea lui Văcăroiu și a lui Vadim Tudor cum spun unii dintre actori.. Ne aflăm la finalul studiilor liceale și pe scenă sunt 11 prieteni, 4 fete și 7 băieți. Au tot viitorul în față, vor să dea la facultate, încă se dădeau examene, nu ca azi unde majoritatea facultăților cu mici excepții, Automatică, Medicină, nu mai dau examene. Însă multe vise nu se materializează.  Este încă serviciul militar obligatoriu și ajung să facă armata. Au probleme cu părinții pentru că unii nu intră la facultate și trebuie să-și croiască un drum în viață.  Finalul este romantic, acești tineri vor deveni și ei părinți și vor avea aceleași probleme. 

Spectacolul este plin de vitalitate, tinerii actori au creat un spectacol extrem de dinamic și sper să-i mai văd și în alte spectacole. 

A fost o mare plăcere să-l urmăresc mai ales că fotoliile de fostul cinematograf sunt cele mai confortabile. 




























Un comentariu: