luni, 17 ianuarie 2022

Supercupa Spaniei


Acest spectacol sportiv care este Supercupă Spaniei merită consemnat!

Modric

Formatul este cu patru echipe: Real Madrid, FC Barcelona, Atletico Madrid și Athletic Bilbao. Sunt campioana Spaniei, locul 2, câștigătoarele supercupei anterioare. Evenimentul se ține din rațiuni financiare în Arabia Saudită, în acest an la Riad. 

Semifinalele au fost: Real Barcelona 3-2 în prelungiri și Atletico-Athletic 1-2. Așa că finala care s-a jucat aseară a fost între Real Madrid și Athletic Bilbao. Trebuie să spun că meciul după cum s-a desfășurat avea deja un câștigător Real Madrid care a învins cu 2-0! 

Omul meciului a fost din nou Luca Modric. Acest croat de numai 1,72  m la aproape 37 de ani este de o vigoare ieșită din comun. A și dat primul gol, completat de cine altcineva decât Benzema cu un penalti. Un alt erou al meciului a fost portarul Courtois. El a răpit satisfacția bascilor de a da și ei un gol din penalti. A apărat senzațional șutul lui Raul Garcia cu piciorul. A fost chiar apărat, nu ratat de basc care l-a executat destul de bine.  Cupa a fost ridicată de Marcelo, care a fost introdus în teren de Ancelotti să guste și el din cupa victoriei în calitate de căpitan la final de carieră. 

Real Madrid trece printr-un moment foarte bun, este în fruntea clasamentului, cu șanse să câștige campionatul. Ancelotti a venit în momentul potrivit ca antrenor. La Real Madrid antrenorii se uzează rapid, vezi Zidane care a câștigat trei Champions League la rând. Venirea lui Mbappe va accentua forța lui Real împreună cu un Vinicius care este unul din revelațiile fotbalistice. Cultivat de Zidane el dă acum calitatea în care au crezut antrenorii lui Real. Dar Florentino Perez trebuie să se gândească și la înlocuitorii liniei de mijloc care este la o vârstă ridicată. Atât Kross, cât și Modric sunt deja trecuți de pensie și trebuie jucători noi!

Și ceva despre Liverpool

Vorbind de fotbal trebuie să amintesc și de Liverpool. A avut la mijlocul săptămânii trecute meciul cu Arsenal, terminat 0-0. S-a văzut clar lipsa africanilor Salah și Mane. Chiar dacă duminică au învins pe Brentford se vede lipsa acestor atacanți. Între timp s-a consumat și derbiul Manchester City - Chelsea cu victoria celor care conduc în clasament și vor fi și mai greu de ajuns din urmă. Pare că au scăpat în campioni? Se vedem!

Stupiditatea Lacium

Remarcam stupiditatea reclamei Lacium cu cel 50 de miliarde de bacterii. Ei bine au renunțat la miliarde! Cred că li s-a atras atenția privind stupiditatea reclamei.


Un comentariu:

  1. Daca Mbappe vine la Real Madrid , apoi astia vor mai cistiga 5 cupe de campioni europeni in urmatorii 10 ani

    RăspundețiȘtergere