luni, 6 iulie 2015

Filme, filme

Sfârşitul săptămânii a debutat cu mersul la cinema să văd un film 3D şi am văzut şi încă câteva care pot şi sper să vă stârnească interesul.

Terminator Genysis

Acest film este ultimul din seria începută în 1984 cu Arnold Schwarzenegger în rolul robotului umanoid, care a devenit de treabă. Şi aici salvează pe Sarah O'Connor care trebuie să fie mama lui John eroul luptei anti roboţi. Se întâmplă tot felul de chestii incredibile pentru că apar aceleaşi personaje la diverse vârste în acelaşi interval de timp care este imposibil fizic, dar nimeni nu se împiedică de aceste amănunte. Sunt tot felul de bătăi de explozii care te sperie când vezi că aşchii de metal zboară spre tine în 3D.

Laugh Killer Laugh
Un bandit (William Forsythe)  care s-a specializat în jafuri de diamante parchează într-o zonă unde este apostrofat de o doamnă care merge la un curs de creative writing. Banditului Fred Stone i se trezeşte brusc interesul pentru curs şi se înscrie la el sub un pseudonim şi începe să scrie povestiri cu jafurile lui Fred Stone bătute la o maşină de scris clasică. Povestirile trezesc interesul cursanţilor şi a profesorului, dar o cucereşte pe Jackie (Bianca Hunter) o femeie cam grasă dar căreia îi este dor de fiica dată soţului de care a divorţat. Activitatea literară ajunge la urechile patronului lui Fred, Tough Tony, care dă ordin să-i omoare pe Jackie şi Fred. Fred scapă şi se răzbună. După ce pleacă din spital suferă o criză de râs şi începe să râdă tot timpul el fiind un tip extrem de introvertit.
 Îi omoară pe toţi killerii lui Tony, inclusiv bossul mafiot, pe care iniţial îl împuşcă în picior ,dar îl omoară finalmente.

Relatos Salvajes -povestiri trăznite
Acest film mi-a trezit interesul pentru că apărea pe generic Almodovar, dar doar ca producător.
Eram convins că este un film spaniolesc, dar eram nelămurit, erau europeni la mutre, dar plăteau în peso şi erau republică! Filmul era de fapt argentinian. 
Sunt povestiri scurte comedii negre. 
Prima în preambulul este cu Gabriel Pasternak, compozitor nerealizat care strânge pe toţi cei care l-au nedreptăţit într-un avion pe care vrea să-l prăbuşească.
A doua povestire este cu o chelneriţă care îl vede pe un cămătar care i-a distrus familia. Bucătăreasa îi pune şoricioaică în mâncare şi chelneriţa se luptă cu cămătarul ca să nu moară şi fiul nevinovat şi bucătăreasa îl înjunghie ca s-o scape.
A treia poveste este cu un şofer de Audi care nu poate să depăşească o rablă, după ce reuşeşte îi arată degetul mijlociu. Are pană la un cap de pod şi este ajuns din urmă de rablă. Şoferul se refugiază în maşină şi celălalt îl agresează îi distruge parbrizul cu o cheie şi se cacă şi se pişă pe maşină. Finalmente reuşeşte să intre în maşină prin spate şi mor amândoi ca proşti când maşina ia foc.
Următoarea poveste este cu un expert în dinamitări care parchează greşit şi i se confiscă maşina se ceartă cu cei de la serviciu de confiscări de maşini, ajunge din cauza asta la divorţ şi se răzbună parcând ilegal maşină care explodează în parcarea celor confiscate.
Ultima este cu o nuntă evreiască în Argentina. Mireasa constată că mirele şi-a invitat o fostă amantă strică nunta se regulează cu un bucătar ca în final mirele să-i facă felul miresei pe masa unde este tortul de nuntă. Final Fericit!

Selfie
Ultimul film este românesc. N-ar fi nicio nenorocire, dar este un film produs de Media Pro, deci este o comedie cretină tipică pentru politica acestui post. 

Sunt trei fete superbe, una Olimpia Melinte în rol principal în spaniolescul Canibal sunt candidate la Bac, dar ajung la mare şi pe la Vama veche . Mai apar şi Răzvan Vasilescu şi Florin Călinescu într-o şuşă enervantă şi idioată dar te bucuri de actriţele frumoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu